Novi Sad
04.02.2016.
07:58 > 08:34
Četvoro putnika povređeno je u autobusu GSP-a, garažni broj 678, na liniji 5 juče oko 11 časova neposredno pre stajališta u Šafarikovoj ulici u centru.
  • nista novo

    06.02.2016 19:15
    normalno stanje uma
    Tesko da nije jurio zato sto se jurca svugde i u svakoj mogucoj situaciji. Npr. znaju da startuju sa semafora kao da su u formuli mozda bas to i zamisljaju, jer ima dosta mladjih baraba koje voze.
    Pa onda recimo, bas pre par dana je jedan sofer koristio mobilni i krece sa stajalista a nije dao kartu poslednjem putniku koji je usao u bus, a jos nije bilo ni guzve, nego je njemu bilo zgodnije da krene prvo i koristi mobilni pa usput da daje kartu a ti se drzi dobro jer ne znas da li je jadan od ludaka...a vecina ih je od svih vozaca...
  • Putnik

    04.02.2016 12:50
    Mobilni telefon
    Mene interesuje da li su profesionalni vozači u gradskom prevozu izopšteni iz zabrane korištenja mobilnih telefona za vreme upravljanja autobusima? Koliko sam je primetio oni ko na centrali! Možda im je to drugi posao, snalazi se ko kako stigne, ipak treba platiti kiriju, račune, kredit...
  • Observer

    04.02.2016 10:53
    Nedavno sam se vozio u busu i vozac je bio toliko bahat, uopste nije obracao paznju na putnike. Jurcao je i sva sreca pa nije bila neka situacija da mora naglo da koci, inace bi pola putnika popadalo. Pitam se ko te vozace kontrolise i kakve osobe zaposljavaju na takvo ipak odgovorno mesto.
  • Spasa

    04.02.2016 08:52
    i te kako jure autobusi
    Baš na tom mestu sam pre neki dan videla kojom brzinom je proleteo autobus ne bi li prošao kroz zeleno. I pomislim kako može tako da jurca, a još i izgleda mator autobus. Sasvim moguće da je to isti taj vozač i autobus. Neka nam GSP ne priča bajke.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna